9 trucjes om je tanden binnen 3 minuten te bleken

1. Tanden bleken met aardbeien

aardbeien

In aardbeien zitten zuren die de tanden op natuurlijke wijze witter maken. Tanden bleken met aardbeien kan je op verschillende manieren doen. Je kunt een aardbei pureren en daarna uitsmeren over je tanden, maar je kunt ook een aardbei doormidden kauwen en vervolgens je tanden inwrijven met het binnenste gedeelte van de aardbei. Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je tanden snel wit worden, daarnaast smaakt het ook nog eens lekker én het is nog gezond ook. Er is dus geen reden om het niet te proberen! De aardbei kan je daarna gewoon opeten, maar vergeet niet om je mond te spoelen met water om de vrijkomende bacteriën te verwijderen.

BEKIJK OOK
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!