7 trucjes waarvan je autoverzekeraar niet wil dat je ze weet

2. Kies de juiste auto

autoverzekering vergelijken

Verschillende auto’s hebben verschillende tarieven, dus is het verstandig om een auto te kiezen waar weinig risico’s aan verbonden zitten. Een bekende anekdote is dat rode auto’s meer kans hebben om een verkeersboete te krijgen. Het is dus belangrijk om te snappen dat de premie die je betaalt voor de autoverzekering soms bij de ene auto honderden euro’s meer kan zijn¬†dan bij de andere auto. Het kost meer geld om een Mercedes te laten repareren dan een Toyota, dus is de verzekering ook duurder. Een nieuwe auto betaalt meer premie dan een oude auto. Echter spelen¬†ook andere zaken zoals cilinderinhoud en gewicht mee bij het bepalen van het risicoprofiel. Een zware auto veroorzaakt bijvoorbeeld grotere schade bij een ongeval. Het type auto is dus erg van belang voor de premie van de autoverzekering.

BEKIJK OOK
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!