Haar huis ruikt altijd geweldig en niemand weet waarom. DIT is haar geheim!

12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken

luchtverfrisser

Soms wandel je iemands woonkamer binnen en word je gewoon weggeblazen door de heerlijke geur die er hangt. De geur is niet te sterk maar ook niet te zacht; hij is precies goed. Hoe komt dat? Het kan zijn dat de bewoners er geurkaarsen hebben staan of gebruik maken van een geurspray. Deze sprays bevatten echter wel stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de longen, dus waarom ga je zelf niet aan de slag om een paar natuurlijke alternatieven te maken?

Er zijn natuurlijk duizenden geursprays om je huis een lekker geurtje te geven, maar omdat deze sprays vaak chemicaliën bevatten kan ik me voorstellen dat je deze liever niet wil gebruiken. Als je kinderen en/of huisdieren hebt, denk je er wel twee keer over om je woonkamer vol te spuiten met onbekende chemische stoffen. Gelukkig heb ik 12 natuurlijke manieren gevonden om je huis altijd lekker te laten ruiken, die je kunt vinden op de volgende pagina. Tip #10 is echt een aanrader!

BEKIJK OOK
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!