Haar huis ruikt altijd geweldig en niemand weet waarom. DIT is haar geheim!

1. Geef je huis een citroengeur

citroen, pan, ethische olie, geurspray

Je kunt citroen gebruiken om je huis een lekker geurtje te geven. Dit kun je doen door een pan met ruim water op het fornuis te zetten, hier een citroen in stukken in te doen en er vervolgens je favoriete, houtachtige, kruiden of specerijen aan toe te voegen en de pan op het kleinste pitje, zachtjes te laten koken. De stoom verspreid de geur van de citroen en wat je verder nog hebt toegevoegd.

Denk bijvoorbeeld aan rozemarijn, tijm of lavendel. Of wat denk je van kaneel, kruidnagels of steranijs? De laatste drie associeer ik met Kerst, maar wat kan jou dat schelen als je het gewoon een lekkere geur vindt? Bonus tip: Voeg een paar druppels vanille of pepermuntolie toe! Klik door naar de volgende pagina om te zien hoe je met behulp van eenĀ stofzuiger je huis binnen een mum van tijd heerlijk kunt laten ruiken.

BEKIJK OOK
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!