12 etenswaren die je NOOIT in de koelkast mag bewaren

1. Tomaten

tomaten

Tomaten worden vaak na het boodschappen doen gewoon in de koelkast gelegd, maar dat is niet zo verstandig. Dat geldt overigens voor elke tomatensoort dus niet alleen voor gewone tomaten, maar ook voor trostomaten, pruimtomaten, kerstomaten, gele tomaten, enzovoort. Door de koude lucht in je koelkast zal de tomaat niet verder rijpen waardoor hij zijn textuur en zoete smaak verliest. Eeuwig zonde! Je kan je tomaten dus beter uit de koelkast houden, leg ze bijvoorbeeld in je fruitschaal. Dat is niet alleen beter voor je tomaat, het ziet er ook nog eens leuk uit. Lees verder op de volgende pagina.

BEKIJK OOK
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!