14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen

1. Tomaten uit blik

tomaten

Verse tomaten worden gezien als voedsel dat kanker zou moeten bestrijden. Het woord waar echter de nadruk op moet worden gelegd is verse. Bij tomaten afkomstig uit blik is het tegenovergestelde waar. De blikken waar de tomaten zich in bevinden, bevatten allemaal een chemische stof genaamd Bisfenol A, ook wel beter bekend als BPA.

Het hoge zuurgehalte van tomaten zou de BPA uit het blik halen waardoor de tomaten dit zullen absorberen. Het niveau van BPA in deze tomaten kan zelfs tot zo ver oplopen dat het sterk wordt afgeraden om deze aan kinderen te geven. Doordat producenten niet wettelijk verplicht zijn om aan te geven wat er in de verpakking van het product zit, zal je niet kunnen aflezen of het product BPA bevat of niet. Om zeker te zijn van je zaak adviseer ik je om verse tomaten te kopen.

BEKIJK OOK
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!