12 onverwachte manieren om Vicks VapoRub te gebruiken

2. Voetschimmel en kalknagels behandelen

kalknagels

Houd een potje van deze zalf op je nachtkastje en smeer een kleine hoeveelheid op je nagels en tenen voordat je je sokken aantrekt. Het is belangrijk dat je voeten en tenen goed droog zijn voordat je de zalf aanbrengt. Na een paar dagen zullen de nagels verkleuren, wat betekent dat het spul bezig is om de schimmelinfectie tegen te gaan. Pijnlijke voeten zijn ook eenvoudig te behandelen door ze simpelweg in te smeren met VapoRub. De volgende dag zul je wakker worden met zachte en verfriste voeten. Zo ga je te werk: houd een potje van deze zalf op je nachtkastje en smeer een kleine hoeveelheid op je nagels en tenen voordat je je sokken aantrekt. Het is belangrijk dat je voeten en tenen goed droog zijn voordat je de zalf aanbrengt. Na een paar dagen zullen de nagels verkleuren, wat betekent dat het spul bezig is om de schimmelinfectie tegen te gaan. Pijnlijke voeten zijn ook eenvoudig te behandelen door ze simpelweg in te smeren met VapoRub. De volgende dag zul je wakker worden met zachte en verfriste voeten.

BEKIJK OOK
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!