12 onverwachte manieren om Vicks VapoRub te gebruiken

1. Bestrijdt acne, mee-eters en puistjes

acne

Vicks VapoRub, wie heeft het niet in huis? Een handig zalfje dat al decennia wordt gebruikt om hoest en andere symptomen van verkoudheid te verlichten. Maar wist je dat dit spul ook voor meerdere doeleinden kunt gebruiken? Omdat deze zalf ingrediënten als eucalyptus, menthol en kamfer bevat, kan het nog voor een hoop andere aandoeningen gebruikt worden. Deze drie ingrediënten werken ontstekingsremmend en ontsmettend, wat al verklaard dat het voor veel dingen goed zou kunnen zijn. Het klinkt gek, maar Vicks kan helpen bij allerlei huidaandoeningen. De ingrediënten in Vicks VapoRub kunnen bijvoorbeeld helpen bij de behandeling van acne, mee-eters en puistjes. Het droogt acne uit en helpt tegen eczeem en rosacea. Smeer een beetje van deze zalf op het getroffen gebied en je zult snel verbetering zien. Lees verder op de volgende pagina.

BEKIJK OOK
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!