Last van kaalheid? Ga haaruitval tegen op deze 9 natuurlijke manieren!

1. Kokosolie

kokosolie haaruitval

Haarbehandelingen met kokosolie werden van oudsher gebruikt in de Filippijnen en India voor een lange tijd en kijk hoe mooi hun haar is! Door het verminderen van eiwitverlies, wapent de kokosolie haarbehandelingen zich tegen het dunner worden en de verslechtering van het haar dat kan optreden als we ouder worden. Het kan zelfs helpen bij het voorkomen van haaruitval.

Sommige mensen hebben zelfs ontdekt dat door het masseren van de olie in hun hoofdhuid tijdens de kokosolie haarbehandelingen ze nieuwe haargroei te hebben. Dit doe je door je hoofdhuid te masseren met kokosolie (maak deze eerst vloeibaar door de kokosolie te verwarmen). Dit zorgt voor een betere doorbloeding van je hoofdhuid waardoor je haargroei wordt gestimuleerd. Laat de kokosolie even goed intrekken en spoel het daarna uit.

BEKIJK OOK
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!