Last van kaalheid? Ga haaruitval tegen op deze 9 natuurlijke manieren!

9 manieren om haaruitval en kaalheid tegen te gaan

borstel

Het is normaal dat je per dag gemiddeld 50 tot 100 haren verliest. Als je iedere ochtend haren in je borstel vindt wil dat dus niet meteen zeggen dat je kaal wordt. Dunner wordend haar en haaruitval komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Vooral de oudere doelgroep heeft vaak met haaruitval te maken. Maar iedereen wil natuurlijk het liefst een mooie en gezonde bos haar op hun hoofd. Nu kun je ervoor kiezen om dure haarproducten en pillen te kopen, maar wist je dat er ook natuurlijke producten zijn die je kan gebruiken om haaruitval aan te pakken? Op de volgende pagina hebben wij er 9 voor je op een rij gezet. Let op: heb je extreem last van haaruitval, neem dan contact op met je huisarts.

BEKIJK OOK
9 natuurlijke huismiddeltjes tegen gele tanden, zonder giftige fluoride Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
7 tips om zilvervisjes voor altijd te bestrijden Pas deze 7 tips toe en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van zilver- en papiervisjes!